Nykundsbearbetning

Låt oss sammanföra er för möte med rätt företag

Mötesbokning är en av de viktigaste delarna av en säljares jobb men det är även väldigt tidskrävande. Att låta Veera Consulting AB boka in företagsbesök åt er innebär att ni frigör tid för era egna säljare.

Mötesbokning är nödvändigt för att ert företag ska få fler kunder men hur bokar man kvalitativa möten?

Veera Consulting AB har personal som är specialiserade inom de olika branscherna och har kontakterna till beslutsfattarna. Vår personal har stor vana, skicklighet och kunnighet inom att kontakta kunder per telefon. Vi anpassar mötesbokningen utifrån ert företags specifika behov så att rätt företag för just er blir kontaktat.

Vi finns tillgängliga för er genom hela processen i den mån ni vill att vi ska vara delaktiga. Våra erfarna mötesbokare agerar i ert företagsnamn på ett professionellt och förtroendeingivande sätt. På så sätt sparar ni tid som gör att ni kan lägga mer kraft och energi på det ni kan bäst, era produkter. 

 

Vill du veta mer om hur ni kan jobba mer effektivt och få fler kunder genom mötesbokning och nykundsbearbetning via Veera Consulting AB?

Nykundsbearbetning kan vara mycket tidskrävande, samtidigt kan era säljare redan ha fullt upp. Låt oss på Veera Consulting AB komma in och vara den hjälpande handen.

Vi har hjälpt företag i flertalet år att lokalisera nya kunder via våra  flertalet olika säljkanaler. Vi har ett etablerat telemarketing koncept, innesäljare samt projektledare som står redo för ert förfogande.

Därutöver har vi samarbetspartners som har tillgång till just den kundbasen ni vill nå. Vi hjälper till med en skräddarsydd lösning anpassad för just ert företag.

Slutligen finns vi även till för de företag som vid första anblicken inte stött på problem, de har heller inte stannat upp i sin utveckling.

Det är företag som dras med vad vi kallar för ”lyxproblem” – Dessa företag har oftast inte tiden eller kapaciteten att knyta an fler kundkontakter eller på ett effektivt och lönsamt tillvägagångssätt utöka sin kundbas.

Lämna över detta ansvar hos oss på Veera Consulting AB så att ni effektivt kan växa som företag utan att tumma på kvalitén.