Kundservice

Kundservice

Företag måste arbeta aktivt med kundservicen, dagligen. Låt oss på Veera Consulting AB hjälpa er som en extern expert inom kundservice. Vi hjälper er med en handlingsplan med hållbarhetsperspektiv i ständig fokus.

Arbetet  med att förbättra kundservice sker bakom kulisserna och måste arbetas med aktivt då kunders förväntningar förändras från dag till dag. Vi på Veera Consulting hjälper er att inte hamna i gamla mönster utan istället ser till att ni är väl rustade för de problem som kan dyka upp i framtiden.

Vad är kundservice?

Kundservice – mer än vad du tror. När vi talar om service tänker de flesta på hur man blir bemött i affären eller över telefon. Detta är absolut en del av kundservicen men även mycket mer.

Vi på Veera Consulting AB förstår oss verkligen på service och arbetar dagligen aktivt med kundfrågor.

Vi ser över vår service kontinuerligt och använder oss av kunders feedback för att kunna hjälpa företag utveckla sina produkter och tjänster. Service är alltid en del av produkten som kunder handlar och kan aldrig exkluderas, därför hjälper vi på Veera Consulting AB till att varje kund får bäst möjliga kundvård.